OM HK-CONSULT APS


HK-Consult ApS er grundlagt af Henrik Kristensen, som siden 2008 har arbejdet som konsulent for store og mellemstore virksomheder i Danmark. Gennem årene har vi oparbejdet en bred viden om, hvad kunder forventer af en konsulent, og vi har oparbejdet et stort netværk indenfor konsulent branchen. Udover HK-Consult ApS fastansatte konsulenter, arbejder vi i tæt samarbejde med et antal seriøse konsulenthuse i hele Danmark, og vi hjælper idag kunder i hele Europa.

Desuden har vi oparbejdet et netværk af freelancere og underleverandører, som vi kan trække på for altid at kunne dække kundernes behov.

IMG 0068

HVORFOR HK-CONSULT APS?

I en tid hvor der især er stor mangel på ingeniør kompetencer, er det en fordel at et firma kan trække på konsulent bistand i en kortere eller længere periode. For år tilbage var det primært få og meget store virksomheder som anvendte konsulenter, men idag har små som store virksomheder taget konsulenter til sig.

For at få en rigtig god oplevelse med en konsulent, er det vigtigt, at konsulenten har den rigtige indstilling, og at han/hun er godt klædt på til at klare den givne opgave.

Hos HK-Consult ApS finder du udelukkende konsulenter med meget erfaring indenfor deres felt, og de er vant til at navigere solidt indenfor deres speciale og kan dermed levere hvad der forventes.

Derfor vil du opleve, at flere af vores konsulenter har arbejdet for den samme kunde i årevis - simplethen fordi kundens forventninger opfyldes til fulde.

Udover meget lange opgaver,  løser vi også opgaver fra få timers varighed over eksempelvis videokonference, når en kunde har et akut problem og mangler rådgivning i en given situation. Vi er omstillingsparate og brænder ganske

PRISER

ERFARNE KONSULENTER TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Hos HK-Consult ApS leverer vi meget erfarne konsulenter til konkurrencedygtige priser, og vi arbejder med både time priser og faste priser på en given opgave. Priser afhænger meget af opgaven og dens varighed - men intet er for stort eller for småt. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende snak om netop dine behov.

MG 0085

GAZELLE 2020


Vi er stolte over at have modtaget Børsens gazelle i 2020. Tak til vores gode og stabile kunder og ikke mindst vores dygtige medarbejdere. Uden jer ville det ikke være lykkedes.