HK-CONSULT


HK-Consult leverer konsulenter til mange brancher og industrier, eksempelvis:

Vind Medico
Space Wireless
Agriculture Olie/Gas


Vi har en lang række kompetencer indenfor embedded HW/SW/Mekanik løsninger, Grid simulering, El og Højspænding, Projektledelse, Ledelse og Strategi.

Vi kan levere ressourcer til alle faser af dit projekt.

HW/SW/MEKANIK LØSNINGER


HK-Consult har stor ekspertise i udvikling af produkter, hvor der indgår hardware, software og mekanik. Vi ved hvor vigtigt det er, at have det fulde overblik over hele designet, og at alle interfaces er klart definerede for at opnå den optimale løsning,

EMBEDDED HARDWARE


HK-Consult leverer konsulent ydelser indenfor embedded hardware, typisk med en embedded microcontroller involveret. Vi hjælper dig i alle projektfaserne fra ide til det endelige producerede og testede produkt, også med dokumentation som eksempelvis kravspecifikationer, testspecifikationer og produktionsdokumentation.

Desuden hjælper vi eksempelvis også med review af design, for eksempel for at undgå EMC problemer, minimere cost, optimere PCB design eller produktionsmodne prototyper.

EMBEDDED SOFTWARE - C & C++


HK-Consult leverer konsulent ydelser indenfor embedded software, typisk udarbejdet i C og/eller C++

Vi hjælper i alle projektfaserne fra ide til det endelige producerede og testede produkt, også med dokumentation som eksempelvis:

- SW Design
- Arkitektur beskrivelse
- Kravspecifikation
- Testspecifikation
- Produktions dokumentation.

PROJEKTLEDELSE


HK-Consult har erfarne og certificerede projektleder konsulenter, der kan agere indenfor alle aspekteter i forhold til projekt- og programledelse. Vores konsulenter har mange års erfaring og er vant til at manøvrere indenfor alle typer projektmodeller, såsom PRINCE2, Stage-gate mm.

- Scrum
- IPMA
- PMI
- Agil ledelse
- PRINCE2

Power Elektronik


HK-Consult har erfarne konsulenter, indenfor power elektronik til forskellige industrier som for eksempel vindpower, power forsyning, MV/HV hardware osv.

MG 0085

GAZELLE 2020


Vi er stolte over at have modtaget Børsens gazelle i 2020. Tak til vores gode og stabile kunder og ikke mindst vores dygtige medarbejdere. Uden jer ville det ikke være lykkedes.